miercuri, 23 februarie 2011

7 Stern Bräu - o berarie traditionala in centrul Vienei

7 Stern Bräu este o berarie traditionala situata central, langa Mariahilfer Strasse, pe o strada paralela, Siebensterngasse). Se poate ajunge foarte usor, atat de pe strada pentru cumparaturi, cat si din Cartierul Muzeelor (sunt si 2 statii de metrou in vecinatate - Volkstheatre si Neubaugasse). Este situata exact in spatele magazinului Peek&Cloppenburg.
De cum intri te invaluie atmosfera specifica unei berarii traditionale. Exact in centru se poate remarca imediat instalatia functionala de bere - un sortiment de bere se fabrica acolo!


Servirea este prompta, curatenie impecabila, muzica buna.
Portiile sunt foarte mari, mancarea este excelenta.
Am fost de 3 ori in acest local (de 2 ori consecutiv, in acelasi concediu, apoi am revenit dupa 1 an, timp in care nu s-a pierdut din calitate).
Exista 7 tipuri de bere produse aici - am incercat o bere bruna nefiltrata si o bere blonda filtrata - ambele excelente, deosebite.


Traditionala salata de cartofi este foarte buna; am incercat o supa de usturoi, excelenta si ea. Iar cea mai buna a fost de departe o portie de coaste de porc la cuptor cu cartofi. Ca desert au un strudel cu mere excelent si el. Toate acestea au fost incercate pe parcursul a 2 vizite:)


Preturile nu sunt foarte mari, in timpul saptamanii seara am platit 25 euro 2 persoane (cu bacsis de 5 euro inclus).
Recomand aceasta berarie pentru o masa excelenta si pentru berea deosebita produsa aici.
Exista de asemenea suveniruri care se pot cumpara de aici. Puteti sa va luati si bere produsa de ei, pentru acasa:)
Site-ul locatiei, in engleza, este la adresa 7stern

Un comentariu: